VvE Beheer VT2000

VvE beheer in Gennep

Het beheer van de VvE wordt door vrijwilligers als veelomvattend en tijdrovend ervaren. Het aantal vrijwilligers neemt af en met de steeds veranderende wetgeving is er steeds vaker behoefte aan professionele ondersteuning. Als u zelf vrijwilliger bent bij de Vereniging van Eigenaren, dan weet u hoeveel tijd met het beheer is gemoeid. Het is fijn dat als u taken uit handen hebt gegeven, tijd over hebt voor andere zaken. Als u op zoek bent naar een beheerkantoor dan is het belangrijk om u goed te informeren. Veel administratiekantoren in de regio van Gennep bieden VvE beheer taken aan, maar kunnen niet het volledige beheer verzorgen. Het is verstandig om te kiezen voor een partij die alle werkzaamheden kan verzorgen, inclusief het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan en de bouwkundige begeleiding. Een professionele partij die het totaalbeheer kan verzorgen is VT2000. Al ruim 20 jaar is dit een vakkundige en professionele partij die goed bekend staat bij de verenigingen. Zij hebben veel VvE’s in beheer en referenties kunt u altijd eenvoudig opvragen. VT2000 is een door het SKW (Samen Kwaliteit Waarborgen) gecertificeerd VvE beheer kantoor die actief is in Gennep en is al vanaf de start ingeschreven bij de AFM.

VT2000
SKW certificatie beheerder VT2000
TwinQ VT2000
VvE belang VT2000

Diensten voor het VvE beheer in Gennep en omgeving

Het is van belang om eerst te inventariseren aan welke beheer diensten de VvE in de omgeving van Gennep behoefte heeft. VT2000 kan u hiermee vrijblijvend helpen. Dit kan ook in een persoonlijk gesprek. VT2000 kan alle diensten leveren. Ook de bestuurstaken kunnen, als de VvE dat wenst, uit handen worden gegeven aan VT2000. De diensten zijn opgebouwd in modules. Het is ook mogelijk om een deel van de diensten af te nemen. Overigens kunnen het aantal diensten op een later tijdstip altijd worden aangepast. Voor de eigenaren is het van belang dat zij altijd snel en klantvriendelijk worden geholpen. Er zijn korte communicatielijnen en per VvE is een vast team en een vaste beheerder. Alle stukken en acties zijn in te zien in de persoonlijk gemaakte portal in het programma Twinq. Voor calamiteiten is er 24/7 een team aanwezig om de leden te helpen. Door de speciale verzekeringskennis worden ook schades snel en actief afgehandeld. VT2000 wil de VvE’s in Gennep en omgeving graag van dienst zijn. Dit kan mede door het verzorgen van inkoopvoordelen. De VvE kan hieraan geheel kosteloos en vrijblijvend meedoen. Voor het ontzorgen van de VvE is een stappenplan ontwikkeld als u de overstap wilt maken naar VT2000. Informatie over het stappenplan en de GRATIS overstapservice is terug te lezen op onze website.

Meer weten over VT2000 voor het beheer van uw VvE in Gennep?

Het team staat voor u klaar. Als u vragen heeft of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen, dan helpt ons vakkundige team u graag verder, tel: 085-0410500 of info@vt2000.nl . In een persoonlijk gesprek kunnen zij u verder helpen met uw vragen over VvE beheer in Gennep en/of een toelichting geven op onze diensten en de GRATIS overstapservice.

Landingspagina VT2000
Landingspagina VT2000

Komt u er niet uit? Geen probleem! Bekijk onze veel gestelde vragen en vind alle antwoorden op uw vragen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.